Ο 59χρονος Sam Simon είναι ο συνδημιουργός των θρυλικών Simpsons, Συγκεκριμένα είναι ο σεναριογράφος και παραγωγός της ιστορικής σειράς κινουμένων σχεδίων. Το 2013 διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου και οι θεράποντες ιατροί τού έδωσαν μόλις λίγους μήνες ζωής.

«Πεθαίνοντας νέος, μαθαίνεις πόσο πολύτιμη είναι η ζωή» δηλώνει σε συνέντευξή του ο βραβευμένος με 9 βραβεία Emmy δημιουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όταν ενημερώθηκε από τους γιατρούς για τη κρισιμότητα της υγείας του, πήρε την απόφαση να αξιοποιήσει την τεράστια περιουσία του, ενισχύοντας τους φτωχούς συνανθρώπους του μέσα από το ίδρυμά του «Sam Simons». Εκτός αυτού, βοηθάει και διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις όπως την «PETA».

«Πολλοί θα πουν ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ να εξαγοράσω μια θέση στον παράδεισο, αλλά δεν ισχύει μιας και δεν πιστεύω σε αυτά ως άθεος…» τονίζει με ειλικρίνεια.

«Οι γιατροί ποτέ δε μου είπαν ότι θα με έκαναν καλά» δηλώνει.

«Απλά δίνουν μια παράταση στη ζωή μου χάρη στη θεραπεία. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Όταν ο γιατρός μου είδε τις αρχικές ακτινογραφίες και μου είπε ότι αν τις έδειχνε στους φοιτητές του εκείνοι θα έλεγαν ότι πρόκειται για έναν νεκρό άνθρωπο…» προσθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης