Από παιδικές φωνές και γέλια γέμισε την Παρασκευή ο Λευκός Οίκος.

Ευρισκόμενοι εμφανώς σε ανάλαφρη διάθεση ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα υποδέχτηκαν μικρούς μασκαράδες, στο πλαίσιο των εορτασμών της αμερικανικής Αποκριάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, φορώντας τζιν, λευκό πουκάμισο και μαύρο πουλόβερ, χαιρέτησε τα μικρά παιδιά, που είχαν μεταμφιεστεί σε ζόμπι, τέρατα, μέλισσες, καρχαρίας και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους και κατέκλυσαν τον κήπο του Λευκού Οίκου, ο οποίος, επίσης «φορούσε» τα γιορτινά του.

Ο Ομπάμα χάιδεψε στο κεφάλι μια «πορτοκαλί αλεπού» που συνοδευόταν από τον πατέρα της και εντυπωσιάστηκε από μια «μοβ πριγκίπισσα» που κρατούσε μια πολύ μεγάλη τσάντα για ψώνια. «Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη τσάντα», είπε αστειευόμενος ο Αμερικανός πρόεδρος συμμετέχοντας στο εορταστικό σκηνικό.

Η σύζυγός του, Μισέλ, στάθηκε δίπλα του, μοιράζοντας λιχουδιές και φορώντας ένα δερμάτινο σακάκι, λευκό ζιβάγκο πουλόβερ και μαύρο παντελόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λιχουδιές βεβαίως της Πρώτης Κυρίας ήταν στο πνεύμα της μεγάλης πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει σχετικά με την υγιεινή διατροφή κυρίως των παιδιών. Μαύρη γλυκόριζα, ζελέ από πορτοκάλι και μανταρίνι, φασόλια, καλαμπόκι και μπισκότα βουτύρου.

Φέτος για τη γιορτή του Χάλογουιν αναμένεται να επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο περίπου 4.500 παιδιά με τους γονείς τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης