Τον… μπελά του φαίνεται πως βρήκε ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα του όταν ψήφιζε για τις ενδιάμεσες εκλογές στο Ιλινόις του Σικάγο, από έναν «ζηλότυπο» ψηφοφόρο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ψήφιζε ηλεκτρονικά δίπλα σε μια γυναίκα, ονόματι Αια Κούπερ. Τότε άκουσε τον φίλο της, Μάικ Τζόουνς, να του λέει: «Μην αγγίζεις την κοπέλα μου. Ξέρω ότι είσαι ο κύριος Πρόεδρος, αλλά μην αγγίζεις την κοπέλα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζόουνς θέλησε προφανώς να κάνει κάποιο αστείο για να σπάσει την αμηχανία του, μπροστά στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, αλλά μάλλον αποτυχημένα.

«Υπήρχε τόση ησυχία, όλοι έπαιρναν φωτογραφίες και υπέθεσα ότι κάτι πρέπει να πω για να κάνω τον κόσμο να γελάσει», είπε ο ίδιος αμέσως μετά.

Ο Ομπάμα, χωρίς να σηκώσει το κεφάλι του, αντέδρασε με σαρκασμό: «Ορίστε ένα παράδειγμα από έναν αδελφό που με φέρνει σε δύσκολη θέση δίχως λόγο. Τώρα θα το λέτε στους φίλους σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο στο τέλος έδωσε ένα…μάθημα στον «αυθάδη» ψηφοφόρο: Αγκάλιασε και φίλησε την Κούπερ στο μάγουλο. «Δώσε μου ένα φιλί και δως του κάτι για να μιλάει μετά. Τώρα, ζήλεψε πράγματι» είπε γελώντας ο αμερικανός πρόεδρος στην έκπληκτη γυναίκα.

Δείτε το βίντεο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης