«Με τη Σερβία σήμερα κανένας δεν συνομιλεί με τη γλώσσα τελεσιγράφων» δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός, Αλεξάνταρ Βούτσιτς υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος προσωπικά δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

O κ. Βούτσιτς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Σερβία δέχθηκε δήθεν τελεσίγραφα με αφορμή την κατάσταση στην Ουκρανία,απάντησε ότι «η κυβέρνηση της Σερβίας ακολουθεί την πολιτική της ένταξης στην ΕΕ, έχει λάβει την εμπιστοσύνη των πολιτών της Σερβίας να ακολουθεί και πολιτική καλών σχέσεων με τη Ρωσική Ομοσπονδία. Η κυβέρνηση αυτό πράττει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι φίλοι μας δεν συζητούν μαζί μας με τη γλώσσα τελεσιγράφων. Κανείς δεν συνομιλεί μαζί μου με αυτόν τον τρόπο, και εγώ θα προτιμούσα να μην είμαι πρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης, από το να επιτρέψω κάτι τέτοιο» συνέχισε.

Ο Σέρβος πρωθυπουργός τόνισε ότι η Σερβία βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πορεία από την οποία δεν θα παραιτηθεί, ότι θα υπάρχουν πράγματα, στα οποία δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες, αλλά θα προσπαθήσει. «Γνωρίζουμε ότι έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης