Με βαρύτατα τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένα 3χρονο αγοράκι, το οποίο έπεσε στο χώρο, όπου φυλάσσονται ιαγουάροι στο ζωολογικό κήπο Little Rock, του Αρκάνσας, των ΗΠΑ.

Τα δύο αιλουροειδή άρπαξαν το παιδί από το λαιμό και από το πόδι, αντίστοιχα όταν αυτό έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων, δήλωσαν ο πατέρας και ο παππούς του αγοριού που ήταν μαζί του όταν συνέβη το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδί υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κρανίο από την πτώση, και εκτεταμένα τραύματα στο σώμα, δήλωσε γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων του Αρκάνσας. Σύμφωνα με αναφορές της Αστυνομίας οι πληγές δεν φαίνεται πως είναι απειλητικές για τη ζωή του.

Όταν το προσωπικό του ζωολογικού κήπου έφτασε στο χώρο όπου φυλάσσονταν οι ιαγουάροι, χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες ώστε να απομακρύνουν τα αιλουροειδή από το παιδί. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πώς το παιδί έπεσε από το τα κάγκελα.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του παιδιού, επικαλούμενος το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής αλλά και εξαιτίας της ηλικίας του αγοριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Πηγή: AΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης