Ο Jordan Mathewson το απόγευμα της Τετάρτης έπαιζε ένα online παιχνίδι μαζί με φίλους του, όταν άρχισε να ακούει ανησυχητικούς θορύβους από το κτήριο που μένει.

«Κάτι δεν πάει καλά, αδειάζουν τα διαμερίσματα, νομίζω ότι κάνει έφοδο η αστυνομία» είπε μέσω μικροφώνου ο Mathewson λίγα δευτερόλεπτα προτού πάνοπλοι άντρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας σπάσουν την πόρτα και τον ξαπλώσουν στο πάτωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις ξάπλωσε, ένας αστυνομικός βάζει το γόνατό του στην πλάτη του νεαρού και ένας άλλος του περνά χειροπέδες.

Τον ψάχνουν και τον βάζουν να καθίσει στην καρέκλα του.

Αφού ανοίγουν το κινητό του, χωρίς την συγκατάθεσή του, αρχίζουν να τον ανακρίνουν. Τότε ο Mathewson τους αποκαλύπτει πως η έφοδος μαγνητοσκοπείται από την κάμερα του υπολογιστή του, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με άλλους χρήστες στο Διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί κατεβάζουν την κάμερα και μετά από λίγο αποχωρούν από το σπίτι.

Η αστυνομία είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα, ότι υπάρχει κάποιος με όπλο στο συγκεκριμένο κτίριο στο Greenwood Village του Κολοράντο, κάτι που τελικά αποδείχθηκε λανθασμένο και τώρα ψάχνουν αυτόν που «σκάρωσε» την κακόγουστη φάρσα.

Ευτυχώς ο νεαρός χαίρει άκρας υγείας και κανείς στο κτήριο δεν τραυματίστηκε από την υπερβολική αντίδραση των αντρών της αστυνομίας.

Δείτε στο βίντεο όλη την σκηνή όπως την κατέγραψε η κάμερα του υπολογιστή του νεαρού.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης