Εικόνες χάους επικράτησαν έξω από σούπερ μάρκετ στο Καράκας το Σάββατο μετά την απόφαση της κυβέρνησης Μαδούρο να διατάξει τα καταστήματα να μειώσουν τις τιμές τους.

Όπως μεταδίδει ο διεθνής Τύπος οι πολίτες μια χώρας που πλήττεται βαθιά από την οικονομική κρίση ξεχύθηκαν στους δρόμους για να προμηθευτούν τρόφιμα σε πολύ χαμηλές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάνω από 200 σούπερ μάρκετ έλαβαν την εντολή για να πέσουν οι τιμές στα προϊόντα. «Πεινάμε, θέλουμε φαγητό», φωνάζουν έξω από καταστήματα που παραμένει κλειστό αγανακτισμένοι πολίτες. Ανάμεσα στο πλήθος, συνταξιούχοι και μητέρες με μωρά στην αγκαλιά.
Οι επικριτές του Μαδούρο τον κατηγορούν ότι «παίζει με τη φωτιά» και εκτιμούν ότι η πολιτική του θα αποθαρρύνει τα σουπερμάρκετ από το να γεμίζουν με προϊόντα τα ράφια τους και θα μπορούσε να οδηγήσει σε λεηλασίες.

Έξω από το σούπερ μάρκετ στο Καράκας βρέθηκαν και ένοπλοι στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς και διέταξαν το συγκεντρωμένο πλήθος να σχηματίσει γραμμές διαφορετικά τους προειδοποίησαν ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης