Άγιο είχαν δύο γυναίκες στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, οι οποίες βρέθηκαν μπροστά σε διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία, την ώρα που προσπαθούσαν να διασχίσουν μεταλλική γέφυρα.

Κάμερα ασφαλείας του τρένου κατέγραψε την αγωνιώδη προσπάθεια των δύο γυναικών να γλιτώσουν τη ζωή τους. Πανικόβλητες και χωρίς να χάσουν στιγμή άρχισαν να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ωστόσο, τα κενά ανάμεσα στα ξύλα δεν τους άφηναν περιθώριο διαφυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη γυναίκα σκόνταψε. Στη συνέχεια έμεινε ακίνητη σε οριζόντια θέση. Η δεύτερη γυναίκα έσπευσε κοντά της και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε το παράδειγμά της, εν μέσω του επαναλαμβανόμενου σφυρίγματος του τρένου και του ανατριχιαστικού ήχου των φρένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 10 Ιουλίου σε δασική περιοχή της κομητείας Μονρώ λίγο πριν τις 07.00 το πρωί , ωστόσο το οπτικοακουστικό υλικό δόθηκε μόλις την Τρίτη στη δημοσιότητα.

Η κομητεία Μονρώ στην Ιντιάνα

Η γέφυρα έχει ύψος περίπου 25 μέτρα και μήκος 155. Δεξιά και αριστερά δεν υπάρχει κανένα προστατευτικό και έτσι όποιος βρεθεί πάνω σε αυτή δεν έχει άλλο τρόπο διαφυγής εκτός από το να πηδήξει στο κενό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η διέλευση της γέφυρας δεν επιτρέπεται και μάλιστα υπάρχει και σχετική σήμανση γι’ αυτό. Ο εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας «Indiana Railway Road Company», Eric Powell, τόνισε ότι ο μηχανοδηγός υπέστη σοκ, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τις δύο γυναίκες και αμέσως χρησιμοποίησε την εφαρμογή πέδησης έκτακτης ανάγκης.

«Οι σιδηροδρομικές γραμμές ανήκουν στη διαχειρίστρια εταιρεία, δεν προορίζονται για τη διέλευση των πεζών και είναι πολύ επικίνδυνες» εξήγησε.

«Οι συνέπειες της καταπάτησης περιουσίας των σιδηροδρόμων δεν λαμβάνονται ποτέ σοβαρά υπ’ όψιν από εκείνους που διαλέγουν να το πράξουν. Το συγκεκριμένο περιστατικό κοντά στη λίμνη Λέμον είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα που έχω δει ποτέ για περισσότερα από 40 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά» ανέφερε από τη μεριά του ο συνιδρυτής, πρόεδρος και CEO της «Indiana Railway Road Company» Tom Hoback.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:
Τι θα συμβεί την επόμενη στιγμή;, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Απριλίου 2014, 21:15

Η.Π.Α.: Γυναίκα οδηγός παρασύρθηκε δύο φορές από τρένο, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013, 09:50

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης