Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς, μολονότι είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Times ότι είναι δυσαρεστημένος από αυτός επειδή αυτοεξαιρέθηκε από την έρευνα του FBI για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, ανέφερε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

«Όπως είπε χθες ο πρόεδρος, δυσαρεστήθηκε από την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης να αυτοεξαιρεθεί όμως σαφώς τον εμπιστεύεται, γιατί διαφορετικά δεν θα ήταν υπουργός Δικαιοσύνης» είπε η Σάντερς κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια συνέντευξη ο Τραμπ εξαπέλυσε πυρά και εναντίον του ειδικού εισαγγελέα που διορίστηκε για να αναλάβει την έρευνα για τη Ρωσία, του πρώην διευθυντή του FBI Ρόμπερτ Μιούλερ. Είπε μάλιστα ότι ο Μιούλερ θα παραβιάσει μια «κόκκινη γραμμή» αν αρχίσει να ερευνά την προσωπική οικονομική κατάσταση του Τραμπ.

«Νομίζω ότι αυτό είναι αδίκημα. Το θέμα αφορά τη Ρωσία», τόνισε. Στον Λευκό Οίκο, η Σάντερς τόνισε ότι ο Τραμπ δεν έχει κανέναν σκοπό να απομακρύνει τον Μιούλερ από τη θέση του αυτή τη στιγμή.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης