Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στιβ Μνούτσιν παντρεύεται απόψε στην Ουάσιγκτον την ηθοποιό με καταγωγή από τη Σκωτία, Λουίζ Λίντον, σε μια εντυπωσιακή τελετή όπου μεταξύ άλλων είναι καλεσμένοι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του.

Ο γάμος, που θα τελεστεί σε μια ιστορική αίθουσα κοντά στο Εθνικό Πάρκο, στην καρδιά της αμερικανικής πρωτεύουσας, κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό ωσότου ένας φίλος του ζευγαριού, ο υπουργός Εμπορίου Ουίλμπουρ Ρος, αποκάλυψε την είδηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον τρίτο γάμο του 54χρονου Μνούτσιν και τον δεύτερο της Λίντον.

Περίπου 300 προσκεκλημένοι αναμένεται να παραστούν στην τελετή, μεταξύ αυτών ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και άλλα στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ. Επίσης αναμένεται και ο υπουργός Οικονομικών του Καναδά Μπιλ Μορνό.

Η Λουίζ Λίντον, ηλικίας 36 ετών, έχει πτυχία νομικής και δημοσιογραφίας. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως “CSI: NY” και “Cold Case” κι έχω παίξει μικρούς ρόλους σε διάφορες ταινίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λίντον γνωρίστηκε με τον Μνούτσιν σε έναν γάμο στο Λος Άντζελες το 2013 και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου δύο χρόνια αργότερα, είπε η ηθοποιός στους New York Times. Το ζευγάρι διαμένει στην Ουάσιγκτον σε μια πολυτελή κατοικία η αξία της οποίας ανέρχεται σε 12,6 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης