Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Τουρκία λόγω της τραγωδίας που έπληξε οκτώ από τις επιφανάστερες οικογένειες της χώρας. Οκτώ νέες και πανέμορφες κοπέλες έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή κατά τη διάρκεια συντριβής ιδιωτικού αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν. 

H κόρη του επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασάραν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Ιράν βρίσκονταν η κόρη του επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασάραν, Μίνα, με επτά φίλες της και επέστρεφαν από μπάτσελορ πάρτι στο Ντουμπάι.

Η Μίνα Μπασάραν

Η κόρη του κ. Μπασάραν επρόκειτο να παντρευτεί τον επόμενο μήνα και είχε πάει ταξίδι για να γιορτάσει με τις στενές φίλες της το ευτυχές γεγονός. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι οκτώ κοπέλες ήταν μοναχοκόρες, ενώ όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της νύφης, Χ. Μπασάραν, μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό περισταστικό υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι κοπέλες που επέβαιναν στο αεροσκάφος

Στο ιδιωτικό αεροσκάφος εκτός από τις οκτώ νεαρές επέβαιναν τρία ακόμη άτομα που αποτελούσαν το πλήρωμά του. 

Η Μίνα Μπασάραν σε φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram πριν ανέβει στο αεροσκάφος

Οι κοπέλες είχαν επισκεφτεί το Ντουμπάι και διέμεναν «One an Only resort» προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο της Μίνας.

Η κοπέλα που θα παντρευόταν

«Οι επιβάτες του ιδιωτικού αεροσκάφους, ιδιοκτησίας της τουρκικής εταιρείας Basaran Holding, σκοτώθηκαν σήμερα όταν το αεροπλάνο τους κατέπεσε στο Ιράν», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου.

Ευτυχισμένες στιγμές των κοριτσιών στο Ντουμπάι λίγο πριν την τραγωδία

Oι κοπέλες σε μια φωτογραφία που ανήρτησαν στο Instagram με φόντο τη φράση «Καλύτερα μαζί»

Το μοιραίο αεροσκάφος

«Τουλάχιστον ένας από τους επιβάτες ήταν μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασάραν», ανέφερε ο Κερέμ Κινίκ.

Φωτογραφία από το σημείο της συντριβής που δημοσιεύει το Sputnik

O διευθυντής του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού πολιτικής αεροπορίας του Ιράν ανέφερε πως πρόκειται για ένα καναδικό Bombardier στο οποίο επέβαιναν 8 επιβάτες και 3 μέλη του πληρώματος.

Φωτογραφίες: Instagram, Hurriyet

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης