Η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συνέλαβε δύο αδέλφια που φέρονται να λήστεψαν δεκάδες μηχανήματα αυτόματων αναλήψεων φορώντας μάσκες του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το κόλπο θυμίζει την ταινία «Point Break» του 1991 με πρωταγωνιστές τους Κιάνου Ριβς και Πάτρικ Σουέιζι, στην οποία μια συμμορία από ανθρώπους που κάνουν σερφ ληστεύει τράπεζες φορώντας μάσκες αμφίεσης πρώην προέδρων των ΗΠΑ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, με ανακοίνωσή της η αστυνομία τόνισε πως τα αδέλφια εμπνεύστηκαν από μια διαφορετική ταινία. «Εμπνευσμένοι από την ταινία “The Jackal” του 1997, τα δύο αδέλφια έβαψαν μαύρο το αμάξι τους, μάρκας Μερσεντές και χρώματος άσπρο» σημείωσε η ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

Στο στόχαστρο των αδελφών, ηλικίας 26 και 30 ετών, βρίσκονταν μηχανήματα αυτόματων αναλήψεων κοντά στο Τορίνο. Από το υλικό που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, ένα από τα αδέλφια εμφανίζεται με μια μάσκα αμφίεσης του Τραμπ, καθώς προσπαθεί να καλύψει τις κάμερες παρακολούθησης στον προθάλαμο μιας τράπεζας, τοποθετώντας εν συνεχεία έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο μηχάνημα αυτόματων αναλήψεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης