Hχολήπτης, μέλος τηλεοπτικού συνεργείου του γνωστού αμερικανικού ριάλιτι Cops, που παρουσιάζει επιχειρήσεις της αστυνομίας, σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών κατά τη διάρκεια ληστείας σε εστιατόριο στις ΗΠΑ.

Ο ηχολήπτης Μπράις Ντιον, 38 ετών, και ο ύποπτος ληστείας Κορτέζ Ουάσινγκτον, 32 ετών, είναι νεκροί, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας στην Ομάχα της Νεμπράσκα διευκρινίζοντας ότι ο Ντιον έχασε τη ζωή του από «φίλια πυρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας αστυνομικός της Ομάχα είχε ζητήσει ενισχύσεις ύστερα από κλήση που είχε λάβει η αστυνομία για ληστεία σε εστιατόριο αλυσίδας ταχείας εστίασης.

Δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία, τους οποίους μαγνητοσκοπούσαν ο Ντιον και ο εικονολήπτης του συνεργείου Μάικλ Λι, έσπευσαν στο σημείο. Οι τρεις αστυνομικοί εισέβαλαν στο εστιατόριο μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο.

Και οι τρεις αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, καθώς ο Ουάσινγκτον, ο οποίος είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο, τους πυροβόλησε χρησιμοποιώντας πιστόλι, το οποίο αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν πιστό αντίγραφο αεροβόλου, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην έδρα της αστυνομίας της Νεμπράσκα ο Τοντ Σμάντερερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντιον φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο αλλά επλήγη από μια σφαίρα κάτω από τον αριστερό βραχίονα.

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης