Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της 25χρονης Joanna Michael από τον φίλο της το 2009, στο Cardiff του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η οικογένεια του θύματος είχε καταθέσει ότι η κοπέλα, πριν τη δολοφονία της είχε τηλεφωνήσει δύο φορές στην Άμεση Δράση ζητώντας βοήθεια, όμως οι αξιωματικοί που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα άργησαν να μεταβούν στον τόπο του συμβάντος με αποτέλεσμα να μην προλάβουν το φονικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα για τη δολοφονία της κοπέλας κατηγόρησαν ως υπεύθυνους τους υπαλλήλους δύο αστυνομικών τμημάτων (σε νότια Ουαλία και Gwent). Ωστόσο σήμερα αποφασίσθηκε ότι δεν μπορεί κανείς να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της αμέλειας, καθώς οι αστυνομικοί έχουν ασυλία από τέτοιου είδους κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2009, ο 19χρονος CyronWilliams είχε εισβάλει στο σπίτι της Michael και διαπίστωσε ότι τον απατούσε.

Η κοπέλα βλέποντας τις προθέσεις του, κάλεσε στην Άμεση Δράση στο Gwent ζητώντας βοήθεια όμως την παρέπεμψαν στο Α.Τ. της Νότιας Ουαλίας . Αφού τηλεφώνησε κι εκεί τελικά αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της έπειτα από 20 λεπτά ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς ο δράστης την είχε ήδη δολοφονήσει, μαχαιρώνοντάς την στο στήθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οικείοι της δολοφονηθείσας υποστηρίζουν ότι χάθηκαν πολύτιμα λεπτά κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων στα δύο αστυνομικά τμήματα.

Πηγή: BBC

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης