Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, η 29χρονη Sandra Vilchez βρισκόταν στο αυτοκίνητό της μαζί με τον σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, κατευθυνόμενοι προς το σπίτι της μητέρας της για επίσκεψη.

Αν και η Vilchez ήταν εννέα μηνών έγκυος και απείχε μόλις 6 μέρες από την προγραμματισμένη ημέρα τοκετού, δεν ανησυχούσε, καθώς όλα τα προηγούμενα μωρά της είχαν αργήσει να γεννηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν όμως, άρχισε να νιώθει τις συσπάσεις του τοκετού, η 29χρονη είπε αμέσως στον σύζυγό της πως «το μωρό έρχεται». Το ζευγάρι και όλη η οικογένεια βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Καλιφόρνια.

Ο 35χρονος Bolivar Vilchez, βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού, οδήγησε ψύχραιμα το όχημα σε έναν παράδρομο του αυτοκινητόδρομου. Καθησυχάζοντας ταυτόχρονα τα παιδιά του πως όλα θα πάνε καλά, έσπευσε στο πλευρό της γυναίκας του και εντυπωσιασμένος είδε το κεφαλάκι της κόρης του να ξεπροβάλει με τη δεύτερη μόλις σύσπαση.

Φρόντισε να ελέγξει ότι ο ομφάλιος λώρος δεν ήταν τυλιγμένος γύρω απ’ το λαιμό του μωρού και, μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική, την οποία είχε φροντίσει να ειδοποιήσει, η νεογέννητη Savannah βρισκόταν ήδη ασφαλής στην αγκαλιά της μητέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσαν οι πυροσβέστες, το φαινόμενο των γυναικών που γεννούν ξαφνικά σε παράξενα μέρη είναι πιο συχνό απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, γι’ αυτό και οι ίδιοι λαμβάνουν σχετική εκπαίδευση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης