Χρήστος Μαζάνης 

Tην υποστήριξη και της Μεγάλης Βρετανίας έχει η Αλβανία στον πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους την περασμένη Τρίτη ο Άγγλος υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα για την Ευρώπη, Άλαν Ντάνκαν, ο οποίος βρέθηκε στα Τίρανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι απαραίτητο στην Αλβανία να μπει τέρμα στην ατιμωρησία και οι εγκληματικές ομάδες πρέπει να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους», ανέφερε κατά τη διάρκεια συνεδρίου όπου και παρουσιάστηκε το σχέδιο ειδικής ομάδας task force,μια νέα αλβανική δομή που θα ασχολείται αποκλειστικά με την καταπολέμηση εγκληματικών οργανώσεων.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο θα υποστηρίξει την Task Force με την παρουσία των δικών της αντιπροσώπων, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ιταλούς, Γερμανούς και Αμερικανούς πράκτορες του FBI.Είναι σημαντικό να υπάρξει δέσμευση ολόκληρης της κυβέρνησης σε αυτόν τον αγώνα και αυτή η προσέγγιση είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Με τον αγώνα κατά των ναρκέμπορων, η Αλβανία έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει και θα είμαστε ο ισχυρός συνεργάτης της», πρόσθεσε.

Παρακολουθείστε ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε ο ίδιος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Άρχισε ο πόλεμος κατά της αλβανικής μαφίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης