Στην περιοχή του κοιμητηρίου του Ύψωνα στην Λεμεσό βρέθηκε το απόγευμα σώο το 18μηνο βρέφος, που είχε απαχθεί το πρωί από το σπίτι των παππούδων του.

Το βρέφος αντιλήφθηκε γυναίκα, που πήγε ν’ ανάψει το καντήλι σε τάφο συγγενούς της. Το είδε μόνο του εγκαταλειμμένο να κλαίει και ειδοποίησε περαστικούς, οι οποίοι το παρέλαβαν και το μετέφεραν στους οικείους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην «άκρη του νήματος» σε σχέση με την πρωτοφανή υπόθεση της απαγωγής του 18μηνου Σταύρου Στυλλή, φέρεται να βρίσκεται να βρίσκει η Αστυνομία μετά τις υποψίες, που εκφράστηκαν αρχικά κατά υπόπτου προσώπου, φιλικού της οικογένειας κι ενισχύθηκαν μετά την εξέταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης γειτονικού βιβλιοπωλείου της κατοικίας, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου προσώπου να βρίσκεται έξω από το σπίτι την ώρα της εξαφάνισης.

Το παιδάκι διακομίστηκε από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένο αλλά καλά στην υγεία του και χωρίς εξωτερικές κακώσεις, ωστόσο, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Το 18μηνο βρέφος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, όταν διέλαθε για λίγο της προσοχής της γιαγιάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Με πληροφορίες από το sigmalive

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης