Πέντε φωτογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων κατάφεραν να αποσπάσουν βραβεία κατά τον Κινεζικό Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμό για Ρεπόρτερ (CHIPP).


Ο Daniel Sannum Lauten, ανταποκριτής στο Όσλο, κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Αθλητισμός» για τη νυχτερινή του λήψη σε αγώνα σκι κάτω από το φεγγάρι.


Ο Philippe Lopez, ανταποκριτής στο Χονγκ-Κονγκ, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Πόλεμοι και Καταστροφές», για τη φωτογραφία του κατά το πέρασμα του τυφώνα Χαϊγιάν στις Φιλιππίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Bulent Kilic, με βάση του την Κωνσταντινούπολη, διακρίθηκε για μία σειρά λήψεών του από τις διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν, στην κατηγορία «Διάφορα Γεγονότα».


Ο Christophe Simon, επικεφαλής των φωτορεπόρτερ του Πρακτορείου στη Βραζιλία, διακρίθηκε επίσης στην κατηγορία «Διάφορα Γεγονότα» για τις λήψεις του κατά τις μαζικές διαδηλώσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο.


Ο Andrey Svitailo, ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου στη Μόσχα, διακρίθηκε στην κατηγορία «Πορτραίτα Προσωπικοτήτων σε δράση», για τη φωτογραφία του Νικολάι Αλεξέγιεφ ο οποίος δέχθηκε μία μπουνιά από αντι-γκέι διαδηλωτές.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης