Ως «θαύμα» περιγράφουν οι γιατροί την περίπτωση της 31χρονης Laura Croix η οποία κατάφερε τελικά να επιζήσει από το μακελειό στο Μπατακλάν.

Η 31χρονη τραγουδίστρια τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο θέατρο Μπατακλάν τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο δεκάδες άνθρωποι, που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τη συναυλία των Eagles of Death Metal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Laura, που χτυπήθηκε από έξι σφαίρες στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, έμεινε σε κώμα για δύο εβδομάδες, υποβλήθηκε σε δέκα σωτήριες χειρουργικές επεμβάσεις, της έκοψαν δυο δάκτυλα και της έκαναν τραχειοτομή, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Στις 10 Δεκεμβρίου, η 31χρονη ξύπνησε από το κώμα και άρχισε να επικοινωνεί ξανά με τους γύρω της, αρχικά με κινήσεις των ματιών και στη συνέχεια με λέξεις.

«Το πρώτο πράγμα που ήθελε να μάθει ήταν τι συνέβη», είπε ο αδελφός της Sebastian Croix μιλώντας στους Sunday Times. «Εχει φοβερούς εφιάλτες. Ήξερε ότι πολλοί άνθρωποι είχαν σκοτωθεί. Εχει πολλά ερωτήματα. Θυμάται ακόμη ότι οι δράστες φώναζαν ”Allahu Akbar”», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια της ελπίζει ότι θα μπορέσει ξανά να ανέβει στη σκηνή, ωστόσο ίσως χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο έως και για ένα χρόνο ακόμη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης