Επίθεση από λύκους και τσακάλια και όχι από σκυλιά φέρεται να δέχτηκε η Βρετανίδα ακτιβίστρια που έχασε τη ζωή της στη Ροδόπη σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Η τουρίστρια είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτα ζώα, όπως η ίδια είχε πει ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά της στο Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ωστόσο μετά από έρευνες κλιμακίων της ΕΜΑΚ, η σορός της εντοπίστηκε κατακρεουργημένη στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Χόλινγκγουορθ σημειώνεται πως είχε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις του Bradford-on-Avon και του Bath ενώ υπήρξε μέλος της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα (Bristol Greece Solidarity), στηρίζοντας όσους υποφέρουν από την λιτότητα, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.

«Το σώμα της σώμα της ήταν σε άθλια κατάσταση και τα σημάδια έδειχναν ότι δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα» αναφέρουν τα διεθνή Μέσα κάτι που επαλήθευσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους Times: « Από τη σορό της φαίνεται σαν (η γυναίκα) να δέχτηκε επίθεση από άγρια ζώα, όπως λύκοι και τσακάλια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης