Τουλάχιστον 14 υπάλληλοι σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στην πρωτεύουσα του Λονδίνου τραυματίστηκαν και περίπου 500 πελάτες απομακρύνθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, έπειτα από έκρηξη στα υπόγεια του κτηρίου, η οποία οφείλεται -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- σε διαρροή αερίου. 

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στα υπόγεια του ξενοδοχείου «Churchill Hyatt Regency» λόγω διαρροής αερίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Περίπου 80 πυροσβέστες έσπευσαν στο ξενοδοχείο «Churchill Hyatt Regency», που βρίσκεται στην πλατεία Πόρτμαν στο κέντρο του Λονδίνου, όταν ένας εκκωφαντικός βρόντος αναστάτωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ειδικές ομάδες μετέβησαν επίσης στο σημείο της έκρηξης προκειμένου να επιθεωρήσουν το κτίριο -τα υπόγεια του οποίου «υπέστησαν σοβαρές ζημιές», σύμφωνα με τους πυροσβέστες- και να αποτρέψουν μια πιθανή κατάρρευση.

Η υπηρεσία των ασθενοφόρων έκανε λόγο για 14 τραυματίες, περιλαμβανομένων 5 που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, η κατάσταση της υγείας τους ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.

Ένας εκπρόσωπος τύπου του ξενοδοχείου είπε ότι κανείς από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε και ότι όλοι τους μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης