Απίστευτη είναι η ιστορία του Kong Huang, 35 χρόνων, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου ατυχήματος στη νοτιοδυτική Κίνα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματός του με κάποιο άλλο, ο άντρας βρέθηκε παγιδευμένος μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να σπεύσει στο σημείο, έτσι ώστε να τον απεγκλωβίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άντρας, ωστόσο, αρνούνταν να αφήσει τους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν και τους ζητούσε επίμονα να τηλεφωνήσουν στη σύζυγό του.

Μόλις μπόρεσε να της μιλήσει τη ρώτησε: «Πολύτιμό μου πλάσμα, έχω μια ερώτηση για σένα που πρέπει να μου απαντήσεις με ειλικρίνεια. Είμαι τραυματισμένος και μπορεί να χάσω κάποιο άκρο. Η ερώτησή μου είναι: “Θα μ’ αγαπάς ακόμη και με ένα πόδι;”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις η γυναίκα του του είπε το πολυπόθητο «Ναι», ο ίδιος είπε στους πυροσβέστες: «Συνεχίστε, μπορώ να ζήσω». Η επιχείρηση του απεγκλωβισμού του διήρκησε αρκετές ώρες, ωστόσο ο ίδιος τελικά βγήκε αρτιμελής!

Αναρρώνοντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Huang δήλωσε πως είναι ένας πολύ τυχερός άντρας, καθώς και την αγάπη της γυναίκας του έχει και όλα του τα μέλη στη θέση τους.

Επιμέλεια: Κλειώ Μπετσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης