Κάμερα ασφαλείας κοντά στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, τη Γεκατέρινμπουργκ, στα σύνορα της Ευρώπης με την Ασία, κατέγραψε μία σοκαριστική στιγμή. Μητέρα στο σταθμό του Λενίνσκι σπρώχνει στις γραμμές του μετρό το καρότσι με τον δύο μηνών γιο της, κατά τη διάρκεια καβγά με τον πατέρα του παιδιού. Η κάμερα απαθανάτισε τη μητέρα να σπρώχνει το καρότσι στην άκρη της πλατφόρμας και τους δύο γονείς να μην κάνουν τίποτα να ανακόψουν τη φόρα του καροτσιού που όδευε προς τις ράγες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την πτώση, το αγοράκι παραδόξως δεν τραυματίστηκε. Από την 29χρονη μητέρα του Βαλεντίνα Μπεσουλόφ αφαιρέθηκε προσωρινά η κηδεμονία του παιδιού και η ίδια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοινωνική λειτουργός Μαριάν Ντενίσοβα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως έπειτα από το περιστατικό επισκέφθηκε τον τόπο κατοικίας του βρέφους και διαπίστωσε πως οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για ένα παιδί. «Έμοιαζε σαν να να μην είχε καθαρίσει κανένας εκεί εδώ και χρόνια και πρόκειται για ένα εντελώς ακατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα μικρό βρέφος. Δεδομένου και του περιστατικού στις γραμμές του τρένου, οδηγηθήκαμε στην απόφαση να τοποθετήσουμε το αγόρι προσωρινά σε οίκο της Πρόνοιας» δήλωσε η Ντενίσοβα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό και η μητέρα είχε μεγαλώσει για ένα διάστημα στην Πρόνοια, καθώς η μητέρα της δεν την φρόντιζε. Τώρα, οι Αρχές εξετάζουν αν η Μπεσουλόφ είναι ακατάλληλη μητέρα, κάτι που θα οδηγήσει στην οριστική απομάκρυνση του παιδιού από αυτή. Η Ντενίσοβα δήλωσε: «Αν καθαρίζει το διαμέρισμα και δείχνει ότι πραγματικά θέλει το παιδί, τότε είναι πιθανό ότι θα της επιστραφεί. Αλλά πρέπει να εγγυηθεί ότι μπορεί να του παρέχει την ανάλογη φροντίδα και αγάπη που εκείνο χρειάζεται».

Η 29χρονη μητέρα η οποία κερδίζει τα προς το ζην παίζοντας φλάουτο ως μουσικός δρόμου στο Γεκατέρινμπουργκ, μιλώντας σε τοπικό κανάλι επαναλάμβανε συνεχώς πως δεν ήθελε να κάνει κακό στον γιο της και τον θέλει πίσω. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 

Η 29χρονη μητέρα παραχωρεί συνέντευξη σε τοπικό κανάλι

Οι δύο γονείς πέρασαν αυτόφωρο αμέσως μετά την πράξη τους

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: Daily Mail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης