Στο κεφάλι πυροβόλησε και σκότωσε ένας 11χρονος στο Σεντ Λούις (Μιζούρι, ΗΠΑ) 16χρονο -πιθανότατα διαρρήκτη-, ο οποίος πήγε να μπει στο σπίτι ενώ ήταν μόνος με την 4χρονη αδελφή του. Σύμφωνα με την mirror.co.uk, δύο διαρρήκτες προσπάθησαν να εισέλθουν στο σπίτι την Πέμπτη.

Ο ένας μπήκε από την ξεκλείδωτη μπροστινή πόρτα, ενώ ο 11χρονος ήταν μόνος με την αδελφή του. Το παιδί πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη, τον οποίο η αστυνομία βρήκε με μία σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο δεύτερος διαρρήκτης έφυγε όταν άκουσε τον πυροβολισμό και συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία.

Αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, διαφωνούν με την εκδοχή της αστυνομίας και τονίζουν πως δεν υπήρξε προσπάθεια εισόδου στο σπίτι από τον δεκαεξάχρονο. Αναφέρουν επίσης πως ο εντεκάχρονος από την είσοδο του σπιτιού ζήτησε από τον δεκαεξάχρονο να πλησιάσει και όταν αυτός το έκανε τότε τον πυροβόλησε.

Σημειώνεται πως ένας 22χρονος ο οποίος συνόδευε τον άτυχο 16χρονο αρχικά οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά τελικώς αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχές έχουν έρθει σε επαφή με τη μητέρα για να διαπιστωθεί γιατί τα παιδιά ήταν μόνα τους στο σπίτι και πώς ο 11χρονος είχε πρόσβαση σε όπλο. Η αστυνομία εκτιμά ότι η μητέρα είχε αγοράσει το πιστόλι εξαιτίας προηγουμένων αποπειρών διάρρηξης. Τόσο ο 11χρονος, όσο και η 4χρονη αδελφή του είναι καλά στην υγεία τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης