Στην φυλακή θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ο Mark Bridger, ο άνδρας που τον Οκτώβριο του 2012 βίασε και σκότωσε την Aprilia, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που έπασχε από εγκεφαλική παράλυση, με τον δικαστή να είναι κατηγορηματικός πως δεν του μένει καμιά αμφιβολία περί του ότι ο δολοφόνος είναι παιδόφιλος

Αλλά και η άποψη του Εισαγγελέα ήταν ακριβώς ίδια με αυτή του Δικαστή: Tα κίνητρα του δράστη ήταν μόνο σεξουαλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν την απαγγελία της ποινής των ισοβίων, η μητέρα της άτυχης μικρούλας κυριολεκτικά συγκλόνισε την έδρα και το ακροατήριο:

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πώς αισθάνομαι αφού ζω συνεχώς με τη σκέψη πως, αν δεν είχα αφήσει την Aprilia να παίζει μόνη της στο κτήμα, δεν θα είχε συμβεί αυτό. Μέχρι να πεθάνω θα με κατατρέχουν οι τύψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Σημειώνεται πως το σώμα του πεντάχρονου κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ, παρά το γεγονός ότι η αναζήτησή του καταγράφηκε ως η μεγαλύτερης έκτασης αναζήτηση σε ολόκληρη την ιστορία της βρετανικής ιστορίας. Σύμφωνα με έναν ιερέα τον φυλακών, ο Bridger άφησε υπονοούμενα πως «…δεν θυμάται» και πως «μπορεί να πέταξε το κοριτσάκι στο ποτάμι».

Το δράμα της οικογένειας της Aprilia συγκίνησε τόσο πολύ τη βρετανική κοινωνία που πυροδότησε ένα τεράστιο ξέσπασμα υποστήριξης, με εκατοντάδες άτομα να συμμετέχουν στην εκστρατεία αναζήτησής του μικρού κοριτσιού.

Κυνικός ο δράστης, δήλωσε πως όταν σκότωσε το παιδί ήταν μεθυσμένος και κατά λάθος συνέθλιψε το σώμα της με το Land Rover που οδηγούσε, ενώ εξ αρχής ισχυρίζεται πως «δεν θυμάται τι έκανε με το σώμα».

 Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης