Σε διάψευση όσων ειπώθηκαν για το περίφημο τηλεφώνημα του συγκυβερνήτη του χαμένου Boeing 777-200 προχώρησαν σήμερα οι αρχές της Μαλαισίας.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον συγκυβερνήτη να επιχειρεί κλήση η οποία διακόπηκε «επειδή το αεροπλάνο απομακρύνθηκε γρήγορα από τον [τηλεπικοινωνιακό] αναμεταδότη» ανέφερε η μαλαισιανή εφημερίδα «New Straits Times».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών Χισαμουντίν Χουσέιν δήλωσε την Κυριακή πως δεν γνωρίζει να έγινε τέτοια κλήση από τους χειριστές του αεροπλάνου. «Απ’ ό,τι γνωρίζω, όχι» απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Νέο σενάριο

Δεν έχουν τέλος τα σενάρια που έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου για το θρίλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης του Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο πηγάζει από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και αναφέρει ότι αεροπειρατές οδήγησαν το αεροσκάφος στο Αφγανιστάν, το προσγείωσαν, και οι επιβάτες είναι όλοι ζωντανοί και ζουν σε καλύβες.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, που δημοσιεύτηκε από τοπικά μέσα, οι επιβάτες είναι χωρισμένοι σε επτά ομάδες και ζουν με σχεδόν καθόλου φαγητό.

Είκοσι από τους επιβάτες έχουν μεταφερθεί στο Πακιστάν, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής «Daily Star».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης