Σε διετή ποινή φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε μια Αυστριακή ιερόδουλη, η «συνεδρία» της οποίας με έναν πελάτη κατέληξε στον θάνατό του.

Η 29χρονη, γνωστή ως Πάμελα Φ. υποστήριξε τη Δευτέρα σε δικαστήριο της Βιέννης ότι δεν είχε πρόθεση να θέσει τη ζωή του πελάτη της σε κίνδυνο και ότι εκείνος είχε δεχθεί «την πλήρη ευθύνη για κάθε κίνδυνο» πριν συναντηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα, ένας δικηγόρος, είχε αναζητήσει τον Σεπτέμβριο του 2015 μέσω ιστοσελίδας την 29χρονη ιερόδουλη, η οποία διαφήμιζε τις ικανότητές της ως dominatrix (αφέντρα που ειδικεύεται σε σεξουαλικά παιχνίδια πειθαρχίας, υποβολής και μαζοχισμού), ζητώντας της να πειραματιστούν με το παιχνίδι του «πνιγμού» (σ.σ.: κατάσταση τεχνητού πνιγμού από ασφυξία, κατά την οποία θα έχανε τις αισθήσεις του).

Η πρώτη τους συνάντηση δεν τελείωσε ικανοποιητικά για τον άνδρα, ο οποίος δεν κατάφερε να χάσει τις αισθήσεις τους καθώς, όπως υποστήριξε, του απέσπασε την προσοχή η ομορφιά της 29χρονης.

Η Πάμελα και ο πελάτης της συναντήθηκαν την επόμενη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο στη Βιέννη για μια δεύτερη προσπάθεια. Ο δικηγόρος -όπως υποστήριξε η νεαρή στο δικαστήριο- τύλιξε μαγνητοταινία γύρω από το στόμα του και στη συνέχεια έβαλε στον λαιμό του μια θηλιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιερόδουλη πέρασε στη συνέχεια ένα κορδόνι παπουτσιού γύρω από τον λαιμό του και το έσφιξε. Η υπεράσπιση της 29χρονης υποστήριξε στο δικαστήριο ότι λόγω της ελαστικότητας του κορδονιού, είναι πιθανότερο η ασφυξία του άνδρα να προήλθε από το σκοινί που είχε ο ίδιος περάσει και σφίξει νωρίτερα στον λαιμό του.

Αφότου ο πελάτης έχασε τις αισθήσεις του, η Πάμελα έφυγε -όπως είχε συμφωνήσει με τον πελάτη της- από το ξενοδοχείο. Ανησυχώντας ωστόσο για την υγεία του, τού απέστειλε γραπτό μήνυμα 90 λεπτά αργότερα στο κινητό του, ρωτώντας τον εάν είναι καλά. 

Όταν δεν έλαβε απάντηση, η 29χρονη επέστρεψε στο ξενοδοχείο, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση από το εσωτερικό του δωματίου. Όταν ζήτησε από την υποδοχή να ανοίξει το δωμάτιο, η ρεσεψιονίστ της απήντησε ότι «αν είναι νεκρός, θα μάθετε αύριο».

Στη συνέχεια η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας μετέβη στο ξενοδοχείο και εντόπισε τη σορό του άνδρα.

Η αυτοψία έδειξε ότι ο θάνατος του δικηγόρου προκλήθηκε από έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο λόγω στραγγαλισμού. Ο ιατροδικαστής υποστήριξε επίσης ότι ο άνδρας θα είχε πιθανότατα πεθάνει ακόμη και αν η θηλιά δεν είχε χρησιμοποιηθεί, καθώς το κορδόνι ήταν πολύ σφιχτά δεμένο.

Παρά το γεγονός ότι η Πάμελα Φ. αντιμετώπιζε ποινή κάθειρξης 15 χρόνων, ο δικαστής εξέδωσε ποινή δύο ετών με τριετή αναστολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης