Μπορεί οι γιατροί να λειτουργούν με πειθαρχία, ως οφείλουν, κατά τη διάρκεια επεμβάσεων ή παροχής βοηθείας στους ασθενείς τους, πάνω από όλα όμως είναι άνθρωποι – και οι άνθρωποι πολλές φορές κυριεύονται από τα συναισθήματά τους.

Στην παρακάτω εικόνα εμφανίζεται ένας χειρουργός να ξεσπά και να θρηνεί, έχοντας διαπιστώσει ότι «έφυγε» ένας νεαρός ασθενής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο άνδρας που εικονίζεται δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να σώσει έναν από τους ασθενείς του» γράφει η λεζάντα της εικόνας που ανέβασε τραυματιοφορέας σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια. «Όσον αφορά τη δουλειά μας, τίποτα δεν είναι πιο σκληρό- και εννοώ τίποτα-, από το να ανακοινώνεις σε κάποιον τον θάνατο ενός αγαπημένου του προσώπου», σχολίασε κάτω από την εικόνα ένας γιατρός.

«Αν και αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο χώρο εργασίας μας, οι ασθενείς που χάνουμε συνήθως είναι ηλικιωμένοι, άρρωστοι ή και τα δύο μαζί. Ο συγκεκριμένος ασθενής όμως που έχασε ο γιατρός ήταν μόλις 19 ετών. Ο γιατρός μετά από μερικά δευτερόλεπτα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο με το κεφάλι ψηλά» ανέφερε ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε τη συγκεκριμένη εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης