Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά του Μοχάμεντ Εμουάζι, ο πατέρας του, Τζασίμ, είπε: «Στο διάβολο, ο γιος μου!» Σε τηλεφώνημα που είχε με συνάδελφό του, ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε πως αισθάνεται ντροπιασμένος για το γεγονός πως ο Μοχάμεντ, είναι ο εκτελεστής του ISIS, με το προσωνύμιο Τζιχάντι Τζον.

Ο συνάδελφος του Τζασίμ, Αμπού Μεσάλ, αποκάλυψε τον εκρηκτικό τηλεφωνικό διάλογο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε πατέρα και γιο, όταν ο Μοχάμεντ ανακοίνωσε στην οικογένειά του πως φεύγει για τη Συρία ζητώντας τη συγχώρεση τους: «Ο Μοχάμεντ τηλεφώνησε στον πατέρα του και είπε “πηγαίνω στη Συρία να πολεμήσω στην τζιχάντ, σε παρακαλώ άσε με και συγχώρεσέ με”, με τον Τζασίμ να απαντά “Άντε γ…., εύχομαι να πεθάνεις πριν φτάσεις στη Συρία”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζασίμ αισθάνεται πλέον τόση ντροπή που δεν βγαίνει από το σπίτι του και έχει εγκαταλείψει το κατάστημά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι συγγενείς του Μοχάμεντ, δήλωσαν πως θα δέχονταν ευχάριστα, κάποια αναγγελία θανάτου του, ενώ ένας ξάδελφος του από το Κουβέιτ είπε: «Τον μισούμε. Ελπίζουμε πως θα σκοτωθεί σύντομα. Αυτά θα είναι καλά νέα για την οικογένειά μας».

Χθες αποκαλύφθηκε η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα του μουσουλμάνου μακελάρη. Η Γκάνια, πριν μερικές ώρες, είδε βίντεο στο οποίο ο γιος της αποκεφάλιζε κάποιον, και μόλις συνειδητοποίησε πως ο εκτελεστής ήταν ο Μοχάμεντ άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση σοκ. Οι μάρτυρες την περιγράφουν ως «καταρρακωμένη», ενώ ζητά από όλους να προσευχηθούν ώστε ο γιος της να γυρίσει πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης