Ο δημιουργός του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγός του Πρισίλα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την Μαξ.

Για να διατρανώσει το σημαντικό για τον ίδιο γεγονός αυτό, ο Ζάκερμπεργκ έδωσε στη δημοσιότητα μία μακροσκελή ανοικτή επιστολή προς τη νεογέννητη κόρη του, με την οποία εκφράζει τις σκέψεις του για τον κόσμο στον οποίο θα ήθελε να τη μεγαλώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα δωρίσουν στη διάρκεια της ζωής τους το 99% των μετοχών τους στο Facebook- περίπου 45 εκατ. δολάρια με σημερινές τιμές- για να βοηθήσουν να βελτιωθεί ο κόσμος που θα ζήσει η κόρη τους.

«Αγαπητή Μαξ, η μητέρα σου κι εγώ δεν βρίσκουμε ακόμη λέξεις για να περιγράψουμε την ελπίδα που μας δίνεις για το μέλλον. Η νέα σου ζωή είναι γεμάτη υπόσχεση και ελπίζουμε να είσαι υγιής και ευτυχισμένη για να την εξερευνήσεις πλήρως» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ζάκερμπεργκ στην επιστολή του προς τη νεογέννητη κόρη του και εκφράζει την ελπίδα ότι η Μαξ θα μεγαλώσει σε έναν κόσμο καλύτερο από το σημερινό.

«Μαξ, σε αγαπάμε και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη να αφήσουμε τον κόσμο ως ένα καλύτερο μέρος για εσένα και για όλα τα παιδιά. Σου ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη με όση αγάπη, ελπίδα και χαρά δίνεις εσύ σε εμάς. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρεις εσύ σε αυτό τον κόσμο. Με αγάπη, μαμά, μπαμπάς» καταλήγει η επιστολή των 2.252 λέξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης