O γαλλικός οίκος ειδών ένδυσης Moncler, ο οποίος ειδικεύεται σε ιδανικά για το κρύο πουπουλένια μπουφάν και αθλητικά ρούχα, ενώνει τις δυνάμεις του με την UNICEF, με στόχο να βοηθήσουν παιδιά που χρειάζονται βοήθεια.

Μέσω του project «WARMLY MONCLER FOR UNICEF» παιδιά απ’ όλο τον κόσμο και οι οικογένειές τους θα λάβουν ρούχα και ειδικά χειμερινά σετ για να προστατευθούν από το κρύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκατομμύρια παιδιά ζουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και χρειάζονται σχεδόν τα πάντα: φαγητό, νερό, κατάλληλο ρουχισμό, υγειονομική περίθαλψη, ασφαλές μέρος για διαμονή.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, χωρίς πρόσβαση σε καταφύγια με θέρμανση, κουβέρτες και ζεστά ρούχα, πολλά παιδιά και οι οικογένειές τους αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωση.

«Η UNICEF διαδραμάτιζε πάντα θεμελιώδη ρόλο στην προστασία της ζωής εκατομμυρίων παιδιών στον κόσμο και το να είναι δίπλα τους σε αυτό το project αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Moncler» αναφέρει ο Ρέμο Ρουφίνι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «WARMLY MONCLER FOR UNICEF» project θα διασφαλίσει χειμερινά σετ για πολλά παιδιά και τις οικογένειές τους, τα οποία περιλαμβάνουν θερμαινόμενες κουβέρτες, σκούφους, γάντια, κάλτσες, παπούτσια, καύσιμα για θέρμανση σπιτιών και σχολείων, αλλά και τρόφιμα, καθαρό νερό και φάρμακα.

Εκτός από τα απαραίτητα που είναι αναγκαία για την επιβίωση των οικογενειών σε εξαιρετικά δυσμενείς χειμερινές καιρικές συνθήκες μέσω του προγράμματος θα εξασφαλιστούν και χώροι παιχνιδιού για τα παιδιά.

Η συνεργασία με τον Moncler προστίθεται στις συνεχείς προσπάθειες της UNICEF σε όλο τον κόσμο για την προστασία των παιδιών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο οίκος Moncler ιδρύθηκε στο Monestier-de-Clermont στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1952 και η έδρα του βρίσκεται στην Ιταλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης