Τι δουλειά μπορεί να βρει ένας πρώην πρόεδρος; Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και πρώην πρόεδρος της περιφέρειας της Οδησσού Μιχαήλ Σαακασβίλι απάντησε στο ερώτημα αυτό ανακοινώνοντας ότι θα γίνει τηλεπαρουσιαστής εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής στο ουκρανικό κανάλι Zik.

Η πρώτη εκπομπή του θα έχει τίτλο «Η άλλη Ουκρανία» και έχει ήδη γυριστεί. Όπως έγραψε ο ίδιος ο Σαακασβίλι στη σελίδα του στο Facebook, θα παρουσιάσει στους τηλεθεατές μια διαφορετική Ουκρανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ανέβασε επίσης μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να στέκεται δίπλα σε ένα σπίτι σκύλου, κρατώντας στα χέρια το κείμενο της εκπομπής.

Την έμπνευση για ένα τέτοιο σκηνικό τού την προκάλεσε προφανώς, όπως λένε, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στις αρχές Μαρτίου σε εργοστάσιο τρακτέρ στο Χάρκοβο είχε πει αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους ότι «εκείνοι που δεν ήταν άξιοι να φτιάξουν ακόμη και ένα σπίτι σκύλου» προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης