Η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας συμφώνησαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν ενώπιόν της στο πλαίσιο της έρευνάς της για τη Ρωσία και την ενδεχόμενη αθέμιτη σύμπραξη της εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου με τη Μόσχα.

Σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, η Επιτροπή ανέφερε ότι δεν πρόκειται να εκδώσει άμεσα κλητεύσεις ώστε να προσέλθουν για να καταθέσουν ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος και ο Πολ Μάναφορτ, αλλά «επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να το πράξει στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου η Επιτροπή ανέφερε ότι κλήτευσε τον Γκλεν Σίμσον, η εταιρεία του οποίου είχε προετοιμάσει έναν φάκελο για τον τότε υποψήφιο πρόεδρο Τραμπ, να εμφανιστεί ενώπιόν της, αφού ο Σίμσον επέλεξε να μην προσέλθει οικειοθελώς.

Παράλληλα, η Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοίνωσε ότι ο Τζάρεντ Κούσνερ, σύμβουλος του Λευκού Οίκου και γαμπρός του Τραμπ, θα καταθέσει την Τρίτη στο πλαίσιο της έρευνάς της για τις καταγγελίες περί επέμβασης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης