Ένας πρώην αστυνομικός από την Οκλαχόμα αντιμετωπίζει κατηγορίες για 4 κακουργήματα μετά από φερόμενη σεξουαλική επαφή που είχε με 15χρονο κορίτσι.

Στις κατηγορίες εναντίον του Trever Blackwell συμπεριλαμβάνεται ο βιασμός. Ο 30χρονος φαίνεται να είχε σεξουαλικές επαφές με την 15χρονη από το 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τότε 27χρονος αστυνομικός ήταν υπεύθυνος προγράμματος ενημέρωσης μαθητών για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την επιβολή του νόμου. Σύμφωνα με την κοπέλα, ήταν τότε που τον γνώρισε, και η πρώτη τους σεξουαλική επαφή συνέβη όταν τον συνόδευσε σε περιπολία με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, πριν το συμβάν, οι δυο τους είχαν ανταλλάξει πολλά μηνύματα και ο 30χρονος της είχε πει ότι την αγαπάει και θέλει να την παντρευτεί.

Ο Blackwell είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τη 15χρονη εν ώρα υπηρεσίας, ενώ τον είχε επισκεφτεί και στο σπίτι του όταν η γυναίκα του απουσίαζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σεξουαλικές τους επαφές φαίνεται πως συνεχίστηκαν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Τον Δεκέμβριο του 2013 ο 30χρονος έφυγε από το Αστυνομικό Τμήμα της Wewoka.

Εάν τελικά καταδικαστεί, ο Blackwell αντιμετωπίζει μέχρι και 45 χρόνια στη φυλακή για όλες τις τρέχουσες κατηγορίες.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης