Οκτώ άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Μισισίπι, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τοπικές αστυνομικές πηγές.

Οι αρχές ανέφεραν ότι έχουν θέσει υπό κράτηση έναν ύποπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος του Γραφείου Διερεύνησης του Μισισιπή, Warren Strain, δήλωσε ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε τρία ξεχωριστά σπίτια το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχία Lincoln County. Δύο από τα σπίτια βρίσκονται στο Brookhaven και το ένα είναι στο Bogue Chitto. Η περιοχή βρίσκεται περίπου 68 μίλια νότια του Τζάκσον.

Ο Στράιν δήλωσε ότι οι ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία και στις τρεις θέσεις και ότι δεν είχαν ακόμη κατατεθεί κατηγορίες εναντίον του υπόπτου. Θα ήταν “πρόωρο” να συζητήσουμε ένα κίνητρο, είπε.

Δεν ήταν σαφές αν ο ύποπτος γνώριζε τα θύματά του προτού φέρεται να τα σκοτώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κυβερνήτης του Μισισιπή, Phil Bryant, εξέδωσε δήλωση με την οποία ζητούσε από τους κατοίκους του κράτους να προσευχηθούν για τα θύματα. Σημείωσε επίσης τη “θυσία” που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για την προστασία και την εξυπηρέτηση των κοινοτήτων τους.

«Κάθε μέρα, οι άνδρες και οι γυναίκες που φορούν το σήμα φέρουν κάποιο μέτρο θυσίας για να προστατεύσουν και να υπηρετήσουν τις κοινότητές τους», είπε και πρόσθεσε «Ευχαριστώ τις αρμόδιες υπηρεσίες επιβολής του νόμου για τη σκληρή δουλειά τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης