O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα σύμφωνα με το NBC, παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως, ότι ίσως ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι, ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC δημοσιεύει αυτή την πληροφορία ως αποκλειστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στις προσεχείς εκλογές, δηλώνει ο Ομπάμα, σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του NBC και επισημαίνει στη δημοσιογράφο του καναλιού ότι: «Είμαι βέβαιος όμως, ότι ο αμερικανικός λαός θα δει την αλήθεια. Διότι η πλειοψηφία των πολιτών θεωρώ ότι προτιμάει τους πολιτικούς που δίνουν ελπίδα και απορρίπτει αυτούς που καλλιεργούν το φόβο».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου κατά πόσον ο πλανητάρχης, ανησυχεί για το ενδεχόμενο να επικρατήσει η υποψηφιότητα του Τραμπ, δόθηκε η ακόλουθη απάντηση: «Έχω διαπιστώσει όμως από την εμπειρία μου, πολλά τρελά πράγματα να συμβαίνουν κατά καιρούς, οπότε όλα μπορούν να συμβούν». Ο Μπαράκ Ομπάμα συνέστισε μάλιστα στη Χίλαρυ Κλίντον – αν και γνωρίζει όπως είπε τι πρέπει να κάνει- να συνεχίσει με την ίδια θέρμη τον αγώνα της, έως ότου πειστεί και ο τελευταίος πολίτης, διότι όπως είπε: «ο κόσμος θα πρέπει να πειστεί για να πάει στις κάλπες και να μην καθίσει στο σπίτι του»… 

Επιμέλεια: Φάνης Επιτροπάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης