Τους τελευταίους μήνες απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με τις ξέφρενες διακοπές της στην Μύκονο, τα δημόσια… μαλλιοτραβήγματα με τον πρώην Ρώσο φίλο της, το κλαμπ που άνοιξε στην Αθήνα και τις φήμες ότι ασπάστηκε το Ισλάμ.

Η καριέρα της Λίντσει Λόχαν έχει εδώ και χρόνια περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού οι καταχρήσεις και οι κακές παρέες μάλλον δεν ευνόησαν την κάποτε πολλά υποσχόμενη ηθοποιό. Ωστόσο όλα δείχνουν τελευταία ότι προσπαθεί να σοβαρευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο πρόσφατη απόπειρά της προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν η συνάντησή της με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη σύζυγό του, Εμιρέ, με αφορμή το προσφυγικό.

Η Λίντσεϊ Λόχαν φωτογραφίθηκε μαζί με τον Ερντογάν και τη σύζυγό του στο προεδρικό μέγαρο, συνοδευόμενη από μια επτάχρονη προσφυγοπούλα από την Συρία.

«Το να είμαι καλεσμένη στο σπίτι του προέδρου Ερντογάν και της γυναίκας του ήταν ένα όνειρο για μένα. Οι προσπάθειές τους να βοηθήσουν όσους πρόσφυγες φθάνουν από τη Συρία στην Τουρκία είναι πραγματικά ενθαρρυντικές. Η ειρήνη τώρα ξεκινά» σημείωσε η Λόχαν σε λογαριασμούς της στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, αυτή που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλη από την μικρή Μπάνα: Πρόκειται για την επτάχρονη «μπλόγκερ» από τη Συρία, η οποία συγκλόνισε τον κόσμο με τις καθημερινές «ανταποκρίσεις» της από την κόλαση του Χαλεπίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης