Έφηβη με καρδιακά προβλήματα βρέθηκε νεκρή μέσα σε… στοιχειωμένο σπίτι στο Οχάιο των ΗΠΑ, την περασμένη Παρασκευή. Η Christian Faith Benge είχε επισκεφθεί το θεματικό πάρκο «Land of Illusion Haunted Scream Park» -με αξιοθέατα και παιχνίδια σχετικά με το Halloween-, μαζί με φίλους και συγγενείς.

Την ώρα που βρισκόταν μέσα σ’ ένα από τα στοιχειωμένα σπίτια του πάρκου, η καρδιά της σταμάτησε, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους. Ο θάνατος της 16χρονης ανακοινώθηκε επίσημα λίγο αργότερα, σε τοπικό νοσοκομείο. Η κοπέλα είχε γεννηθεί με συγγενή διαφραγματοκήλη, μία ασθένεια που δεν επέτρεπε στους πνεύμονές της να αναπτυχθούν φυσιολογικά. Έχοντας μόνο έναν λειτουργικό πνεύμονα και μία καρδιά, η κατάστασή της ήταν πάντα επικίνδυνη. Όπως δήλωσε η γιαγιά της, αποτελούσε «μία ωρολογιακή βόμβα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωποι του πάρκου εξέφρασαν τη λύπη τους για το συμβάν και ξεκαθάρισαν ότι η νεαρή δεν υπέστη κάποιο ατύχημα ή τραυματισμό στον χώρο. Η μητέρα της 16χρονης τής έκανε τεχνητή αναπνοή μέχρι να φθάσουν οι γιατροί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης