Ο James Sissom, 35 ετών, και η Ashley Schmieder, 32 ετών, από την Καλιφόρνια παντρεύτηκαν στην κορυφή του Έβερεστ έπειτα από πεζοπορία τριών εβδομάδων στο χιόνι. Το ζευγάρι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην ανάβαση, σε κακοτράχαλα μονοπάτια και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, αλλά παρ’ όλα αυτά ο γάμος τους ήταν απόλυτα επιτυχημένος και η Ashley, μάλιστα, φορούσε και νυφικό. Το ζευγάρι ήθελε ο γάμος του να είναι διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλον και να μείνει αξέχαστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο τους προγραμμάτιζαν το ταξίδι εδώ και έναν χρόνο, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης 5.500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η Ashley είπε: «Έπειτα από πολλή συζήτηση, αποφασίσαμε ότι ένας παραδοσιακός γάμος δεν ήταν για μας. Είμαστε και οι δύο εραστές της υπαίθρου και είχαμε εμπειρία σε ανάλογες αναβάσεις σε μεγάλο υψόμετρο, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε τον γάμο μας μια μικρή περιπέτεια, που θα θυμόμαστε για πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον ειδικευμένο φωτογράφο Charleton Churchill. Μάλιστα, η τοποθεσία και η θέα κλέβουν την παράσταση σε όλες τις γαμήλιες εικόνες…

Πηγή: perierga.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης