Η 42χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Τζέσικα Ντρέικ γεννήθηκε στο Ντάλας του Τέξας (πραγματικό όνομα Angela Patrice Heaslet), σύμφωνα με τη σελίδα της IMDb. Έχει γυρίσει περίπου 228 βίντεο κι έκανε το ντεμπούτο της σε ταινία ενηλίκων το 2000.

Το 1999, πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός ταινιών ενηλίκων. Πέρασε δύο χρόνια ως ηθοποιός για λογαριασμό του στούντιο Sin City μέχρι και την 31η Μαΐου 2002, όταν η σύμβασή της έληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2004, κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας του HIV, δήλωσε ότι είχε κάνει έρωτα σε ταινίες μόνο με άντρες που φορούσαν προφυλακτικά.

Τον Ιανουάριο του 2009, κέρδισε το τρίτο καλύτερο AVN βραβείο, για την ερμηνεία της στο Fallen, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «η καλύτερη ταινία που έχω παίξει ποτέ στην καριέρα της». Στην ταινία, υποδύεται έναν άγγελο που είναι παγιδευμένος στη Γη μετά το θάνατο μιας γυναίκας που στάλθηκε για την προστασία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 21 Οκτωβρίου του 2016 η Ντρέικ άνοιξε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ερωτικών ειδών.

Κατά τη στιγμή του υποτιθέμενου περιστατικού το 2006 ο Τραμπ ήταν παντρεμένος με την τρέχουσα σύζυγό του Μελανία Τραμπ, για ένα χρόνο.

Ήταν, επίσης, περίπου ένα χρόνο μετά τις περίφημες δηλώσεις του, στο επίμαχο απόσπασμα από μία ιδιωτική συζήτηση κατά την οποία το 2005, ο υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία, εξιστορεί την προσπάθεια του να κάνει σεξ με μια ανύπαντρη γυναίκα, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

Αργότερα ζήτησε συγγνώμη για τις “δηλώσεις” του, χαρακτηρίζοντάς τες μάλιστα «ομιλία αποδυτηρίων» και υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν φίλησε ή άγγιξε μια γυναίκα χωρίς τη συγκατάθεσή της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης