Ο ράπερ από την Καλιφόρνια Andre Johnson, ο οποίος είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο με το ψευδώνυμο Christ Bearer, βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) στο πεζοδρόμιο κάτω από το σπίτι του στο Βόρειο Χόλιγουντ, αφού πρώτα πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου όπου βρίσκεται το διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Christ Bearer ο οποίος επέζησε της πτώσης, προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι προτού πηδήξει στο κενό, έκοψε το πέος του. Επίσης, μάρτυρες αναφέρουν ότι αμέσως μετά την πτώση σηκώθηκε και ουρλιάζοντας άρχισε να τρέχει. Ωστόσο, αυτή η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ράπερ ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, είναι μέλος των Northstar και συνεργάζεται με το συγκρότημα Wu – Tang Clan και λίγο πριν την πτώση του κυκλοφόρησε το νέο του single «OOOH!».

Άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος δηλώνουν άγνοια για τα αίτια που τον έσπρωξαν να προβεί σε αυτή την κίνηση, ενώ ισχυρίζονται πως ο Christ Bearer δεν είναι χρήστης ναρκωτικών.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε λεπτομέρειες για το περιστατικό στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης