Ρωσία: Κατηγορούνται ότι σκότωσαν και κανιβάλισαν 30 ανθρώπους

Ρωσία: Κατηγορούνται ότι σκότωσαν και κανιβάλισαν 30 ανθρώπους
Φρίκη προκαλεί στη Ρωσία η αποκάλυψη ότι στην περιοχή Krasnodarsky συνελήφθη ένα ζευγάρι που θεωρείται ότι σκότωνε και έτρωγε ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για 30 δολοφονίες. Οι κανίβαλοι δρούσαν από το 1999 και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αποθηκεύσει μέλη των θυμάτων τους για μελλοντική κατανάλωση.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει εντοπίσει 7 από τα θύματά τους. Όπως αναφέρει το Mir24, το ζευγάρι ομολόγησε, ενώ οι αρχές έχουν βρει αρκετά μέλη θυμάτων στο ψυγείο.

Ο άνδρας είχε συλληφθεί νωρίτερα τον Σεπτέμβριο μετά την ανεύρεση των λειψάνων μιας γυναίκας σε κοιτώνα. Είχαν βρεθεί ένας κουβάς με τα μέλη της, καθώς και μια τσάντα που πιθανότατα ήταν δική της. Αργότερα ανακαλύφθηκε ένα κινητό τηλέφωνο σε δρόμο στην πόλη Krasnodar, το οποίο περιείχε ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

Στις φωτογραφίες, φαίνεται ένας άνδρας, που είναι πιθανότατα ο ύποπτος - να ποζάρει με τα μέλη μιας ακρωτηριασμένης γυναίκας. Αρχικά αρνήθηκε ότι τη σκότωσε, λέγοντας πως βρήκε τα λείψανα και έβγαλε selfie και πως στη συνέχεια έχασε το κινητό του.

Οι έρευνες για τη συγκλονιστική υπόθεση συνεχίζονται.Πηγή: RT, Mir24

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017, 12:39