Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η είδηση ότι η συγγραφέας Έλενα Λενίνα δηλητηρίασε τη γάτα της, επειδή ήθελε να την κάνει… κεντρική ατραξιόν σε ένα πάρτι που διοργάνωσε.

Η Ρωσίδα, είχε τη φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει στο άτυχο κατοικίδιό της μια τοξική ροζ βαφή για να του αλλάξει χρώμα. Σύμφωνα με κτηνιάτρους, το μεγάλο ποσοστό της βαφής, πέρασε από το τρίχωμα του μικρού γατιού στο αίμα του, και αυτό εν τέλει απέβη μοιραίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά η Λενίνα, αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη, στο Instagram, πως τη βαφή την έκανε ένας εξειδικευμένος κομμωτής και πως το γατάκι έδειχνε υγιές και κεφάτο, λίγο μετά το πάρτι, όταν και το έδωσε σε νέο ιδιοκτήτη.

Η 35χρονη συγγραφέας, ισχυρίστηκε πως, κτηνίατρος, της είπε ότι η βαφή δεν θα έκανε κακό στο κατοικίδιό της και πως η ροζ βαφή επιλέχτηκε ειδικά για το γεγονός πως είχε ευεργετικές ιδιότητες για το τρίχωμα του ζώου.

Το κακό όμως έχει ήδη γίνει, καθώς το γατάκι πέθανε πριν λίγες ημέρες, κάτι που έχει οδηγήσει αρκετούς να επικρίνουν σκληρά αυτό το εγχείρημα της Λενίνα, ενώ κάποιοι έχουν αρχίσει, διαδικτυακά, να μαζεύουν υπογραφές για να ζητήσουν από την αστυνομία να ερευνήσει το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης