Ένα ταξί έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο της Μόσχας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 7 άνθρωποι, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο μια πηγή από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν», ανέφερε η πηγή σύμφωνα με το TASS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ρωσική αστυνομία έκανε γνωστό σήμερα ότι ο οδηγός ταξί που έπεσε με το όχημά του πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Μόσχας το πιθανότερο έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο οδηγός βγήκε από το ταξί, προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη από την αστυνομία.

Η αρχή Διαχείρισης της κυκλοφορίας της Μόσχας γνωστοποίησε ότι ο οδηγός του ταξί δήλωσε στις αρχές ότι η ενέργειά του δεν ήταν εσκεμμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, ο οδηγός του ταξί συνελήφθη και είχε άδεια οδήγησης από το Κιργιστάν.

Η αρχή Διαχείρισης της κυκλοφορίας της Μόσχας δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου διακρίνεται το ταξί δίπλα σε μια πινακίδα κυκλοφορίας και άλλη μία που φαίνονται δύο ασθενοφόρα στο σημείο.
Η αστυνομία της Μόσχας αναφέρει ότι ο οδηγός το πιθανότερο έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Όπως μεταδίδει το Interfax, μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται Μεξικανοί υπήκοοι.

Δύο Μεξικανές, δύο Ρώσοι και ένας Ουκρανός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία όπου παραμένουν υπό νοσηλεία, αφού ταξί έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο της Μόσχας, πολύ κοντά στην Κόκκινη Πλατεία, τραυματίζοντας συνολικά επτά ανθρώπους, ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS μια πηγή των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Oι δύο γυναίκες από το Μεξικό βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, γνωστοποίησε με μήνυμα στο Twitter η μεξικανική πρεσβεία στη Μόσχα.

Σύμφωνα με την πρεσβεία του Μεξικό, οι γυναίκες έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Χιλιάδες Μεξικανοί φίλαθλοι έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία για το Μουντιάλ.

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης