Στον υπ’ αριθμόν ένα παγκοσμίως διανομέα παιδικής πορνογραφίας συνειδητοποίησαν πως έφτασαν οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής δίωξης των ΗΠΑ, όταν στο διαμέρισμά του ανακάλυψαν πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες και βίντεο !!!

Πρόκειται για τον Τζών Σίρεν 51 από τη Φλόριντα, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη ακριβώς την ώρα της διακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ειδικό πράκτορα που ήταν υπεύθυνος της επιχείρησης, «η αστυνομία κατέσχεσε τεράστιο όγκο παράνομου υλικού παιδικής πορνογραφίας.Το εν λόγω υλικό, ο δράστης το αποθήκευε σε διάφορους υπολογιστές και εκ των υστέρων το μετέγραφε σε δίσκους dvd τους οποίους και απέστειλε επ’ αμοιβή σε διάφορους ανά τον κόσμο παραλήπτες».

Ο Σίρεν παραδέχτηκε μεν την ενοχή του, ωστόσο, παρά το ότι στο σπίτι του βρέθηκαν και παιδικά εσώρουχα, ο ίδιος αρνείται πως μέσα σε αυτό έρχονταν παιδιά, ισχυριζόμενος δε πως τα συγκεκριμένα παιδικά εσώρουχα τα φοράει ο ίδιος !!!

Ακόμη όμως και αν δεν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, το ότι δηλαδή ο Σίρεν κακοποιούσε ο ίδιος τα παιδιά και τα βιντεοσκοπούσε, ήδη οι ποινές που επισείουν οι μέχρι στιγμής ομολογημένες πράξεις του, είναι εξαιρετικά βαριές, αφού οι κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ήδη φτάνουν τις 20!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ηλικίες των τραγικών πρωταγωνιστών του ήταν μεταξύ 6 και 12 ετών.

Φυσικά, και όπως συνήθως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όλοι όσοι τον γνώριζαν δήλωσαν πως «έπεσαν από τα σύννεφα» και πως ότι επρόκειτο για ένα «ήσυχο άνθρωπο που δεν έδινε δικαιώματα», απλώς «ήταν κάπως κλειστός» και «δεν ήθελε κανένας να τον επισκέπτεται στο σπίτι του».

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης