Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μάικλ Δουκάκης, ο οποίος διεκδίκησε το προεδρικό χρίσμα εκ μέρους των Δημοκρατικών το 1988, καλεσμένος του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών πραγματοποιώντας μια σειρά επαφών με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Αύριο, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών οργανώνει κλειστό γεύμα στο οποίο θα απευθύνει ομιλία ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Μάικλ Δουκάκης, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την επίσκεψη του Μάικλ Δουκάκη στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών Γιάννης Θωμάτος δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που ο κ. Δουκάκης αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας να επισκεφθεί την Ελλάδα. Ο κ. Δουκάκης, με σπουδαία καριέρα και τεράστια πολιτική εμπειρία, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμισμό της ελληνικής διασποράς, η οποία διαχρονικά στηρίζει τα συμφέροντα της χώρας στο εξωτερικό».

Στο γεύμα θα συμμετάσχουν τα μέλη του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών και σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου. Ο κ. Δουκάκης αναμένεται να εκφράσει τις απόψεις του τόσο για την προσπάθεια της χώρας για ανάκαμψη όσο και για τις αναταράξεις στη διεθνή ισορροπία δυνάμεων και την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ.

Το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών είναι αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία και διοργανώνει την ετήσια συνδιάσκεψη στους Δελφούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέλη και υποστηρικτές του φόρουμ είναι εταιρείες, οργανισμοί και φορείς, που συμμερίζονται το όραμα για έναν ειλικρινή, αποδοτικό διάλογο, ο οποίος θα ενεργοποιήσει το διανοητικό κεφάλαιο εντός και εκτός της χώρας, θα μετατρέψει τη γνώση σε καινοτόμες και εξωστρεφείς δραστηριότητες και θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της θέσης της χώρας στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι. Η δεύτερη ετήσια συνδιάσκεψη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Μαρτίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης