Στο κελί του, στη νοσοκομειακή πτέρυγα των φυλακών Kgosi Mampuru, έχει μεταφερθεί ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος φέρεται να είναι κουρασμένος και να έχει εκνευρισμό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε άνθρωπος που εργάζεται στις φυλακές της Νότιας Αφρικής.

Μετά την ποινή-«χάδι» που του επιβλήθηκε (πέντε χρόνια φυλάκιση για την ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ) ο χρυσός Παραολυμπιονίκης αναμένεται να έχει ειδική μεταχείριση και μέσα στη φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώνει το βρετανικό Times Live, κατά τις πρώτες ώρες πίσω από τα κάγκελα, μίλησε στον εφημέριο και αμέσως μετά στον ψυχολόγο, μιας και νιώθει πολύ ευάλωτος.

Το κελί του Πιστόριους βρίσκεται σε απομονωμένο μέρος της πτέρυγας, η οποία παρακολουθείται όλο το εικοσιτετράωρο από νοσοκόμες. Υπάρχουν επίσης δύο αξιωματικοί των σωφρονιστικών υπηρεσιών που φρουρούν την περιοχή.

Κατά την είσοδό του στη φυλακή, πήραν τα δακτυλικά αποτυπώματα του Νοτιοαφρικανού, τα οποία καταχωρήθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία σε έναν υπολογιστή. Στη συνέχεια, μια νοσοκόμα πήρε το ιατρικό ιστορικό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το πρώτο του γεύμα, δεν έχει γίνει γνωστό τι θα περιλαμβάνει, ωστόσο οι πηγές του Times Live ισχυρίζονται ότι ο Πιστόριους θα τρέφεται καλά, καθώς παρέχουν στους κρατουμένους τρία γεύματα την ημέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης