Πώς μπορεί καταλήξει μια σχέση τριών χρόνων μέσω Facebook; Στην περίπτωση του Βίνετ Σινγκ και της Τζιότι Κορί, η σχέση είχε το χειρότερο δυνατό φινάλε: Ο Βίνετ σκότωσε την Τζιότι και μετά αυτοκτόνησε.

Η τρίχρονη σχέση των δύο Ινδών μέσω Facebook είχε –μεταξύ άλλων- ένα μεγάλο μειονέκτημα καθώς η Τζιότι είχε πείσει τον 22χρονο Βίνετ ότι ήταν ανύπαντρη 21 ετών και όσο η σχέση παρέμενε διαδικτυακή ο Βινέτ δεν μπορούσε να γνωρίζει την αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως μετά από τρία χρόνια οι δύο άνθρωποι συναντήθηκαν και πλέον η 45χρονη Τζιότι δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι 21 ενώ αποκάλυψε στον Βίνετ ότι είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Ο Βίνετ δεν άντεξε τις αποκαλύψεις, πυροβόλησε και σκότωσε την Τζιότι –μπροστά σε έναν καταρράχτη/ αξιοθέατο- ενώ την ίδια στιγμή ξεκίνησε να ζητάει βοήθεια από τους περαστικούς, έστρεψε το όπλο στον εαυτό και πάτησε τη σκανδάλη.

Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο παραληρούσε λέγοντας ότι μια παντρεμένη τον εξαπάτησε και λίγο μετά κατέληξε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γονείς του 22χρονου νόμιζαν ότι είχε πάει στο Δελχί για να βρει δουλειά ενώ η 45χρονη είπε στην οικογένεια της ότι θα πήγαινε στην μητέρα της. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο σύζυγος και τα παιδιά της Τζιότι δεν γνώριζαν τίποτα για την διαδικτυακή σχέση.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης