Τραγική κατάληξη είχε ένα περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς την περασμένη Τρίτη, σε φορητό σπίτι που ήταν εγκατεστημένο στο νότιο Τέξας.

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν αστραπιαία και η οροφή του σπιτιού κατέρρευσε, καθιστώντας αδύνατη την διάσωση των παιδιών που βρίσκονταν στο εσωτερικό του. Έτσι, έχασαν και τα πέντε την ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης. Όπως δήλωσαν, οι πιθανότητες που είχαν να σώσουν κάποιο από τα παιδιά τη στιγμή που έφτασαν, ήταν μηδαμινές. Όπως ανέφεραν, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες διάσωσης όταν η οροφή κατέρρευσε.

Οι γονείς των παιδιών, ο 30χρονος Johnny Hernandez Jr. και η 32χρονη Annabel Ortiz, βρίσκονταν έξω από το σπίτι, μαζί με το έκτο τους παιδί. Ο πατέρας είχε καταφέρει να σώσει μόνο τη μητέρα και το 2χρονο παιδί τους. Τα παιδιά που έχασαν την ζωή τους ήταν δύο κορίτσια, ηλικίας 5 και 6 ετών, και τρία αγόρια, ηλικίας 9, 13 και 15 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρή κοινωνία της πόλης Έντνα, όπου διαμένει η οικογένεια, κάνει ό,τι μπορεί για να τους σταθεί σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης