Συναισθήματα απογοήτευσης και έντονης θλίψης λόγω προβλημάτων στην ερωτική του σχέση με μια κοπέλα είχαν κατακλύσει τον συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα στις βρετανικές εφημερίδες Daily Mail και Telegraph.

Ο συγκυβερνήτης είχε βιώσει ερωτική απογοήτευση πριν από τη συντριβή του μοιραίου Airbus 320 στις γαλλικές Άλπεις.Επικαλούμενες πληροφορίες από τη γερμανική «Bild», η οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα εκτενή στοιχεία για το ψυχολογικό προφίλ του Αντρέας Λούμπιτς, οι βρετανικές εφημερίδες επισημαίνουν πως ο νεαρός άνδρας είχε βιώσει ερωτική απογοήτευση ελάχιστες εβδομάδες πριν επιβιβαστεί στο Airbus 320, το οποίο «καρφώθηκε» στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα 150 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

«Είχε μια σοβαρή κρίση στη σχέση του με την κοπέλα του πριν από τη συντριβή και αυτή η ερωτική απογοήτευση θα μπορούσε να τον έχει οδηγήσει σε αυτήν την ενέργεια» επισημαίνεται στο άρθρο του Telegraph.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χαμπιμπαλάχ Χασάνι, 53χρονος ιδιοκτήτης πιτσαρίας στο Ντύσελντορφ πολύ κοντά στο δεύτερο σπίτι του συγκυβερνήτη, ανέφερε ότι τον έβλεπε συχνά να κυκλοφορεί με την κοπέλα του.

Παραμένει μυστήριο το κίνητρο

Γαλλικές, γερμανικές και ισπανικές αρχές συνεργάζονται στενά προκειμένου να ρίξουν φως στα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.

Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας απέφυγε κατά τη διάρκεια της αποκαλυπτικής συνέντευξης Tύπου
να κάνει λόγο για αυτοκτονία (χρησιμοποίησε τη φράση «μαζική ανθρωποκτονία»), καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις ο αυτόχειρας δεν προκαλεί τον θάνατο και άλλων ανθρώπων. Ωστόσο, το τι πραγματικά ώθησε τον Αντρέας Λούμπιτς να κλειδωθεί στο πιλοτήριο και να χαράξει πορεία προς το βουνό παραμένει μυστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοσίευμα του «Telegraph»

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Από τη μεριά του, φίλος του Λούμπιτς αναφέρει ότι «το παρατσούκλι του ήταν “Tomato Andi”, αναφορά στην περίοδο που εργαζόταν ως αεροσυνοδός», υπογραμμίζοντας πως ο νεαρός είχε εργαστεί για έναν χρόνο σε αυτήν τη θέση σε αεροπλάνα της Lufthansa, πριν γίνει δεκτός σε πρόγραμμα εκπαίδευσης πιλότων. Την ίδια στιγμή, γείτονες τον χαρακτηρίζουν ως έναν «καλό και ευγενικό άνθρωπο».

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης